Bezoekdag

Zoals de meesten onder jullie al weten zal er dit jaar op kamp een bezoekdag doorgaan. Dit houdt in dat jullie op 22/07 welkom zijn om ons op kamp een bezoekje te komen brengen. Jullie worden verwacht vanaf 12u30 op ons terrein te Grandvoir. Er zal BBQ voorzien zijn, hiervoor vragen we wel een prijsje. Voor de BBQ vragen we voor een volwassen portie €15, voor een kinderportie €10. Dit moet dan ter plaatse betaald worden. Voorts zal er ook drinken voorzien zijn aan democratische prijzen. 

Wij willen jullie vragen om in te schrijven voor vrijdag 06/07. Dit kunnen jullie doen door een mailtje te sturen naar thomas.renneboog@hotmail.com

Er zullen ook activiteiten voorzien zijn voor jullie, zoals een wandeling, groepsspelen..., zodat ook jullie eens van de kampsfeer kunnen meegenieten. We raden jullie dus aan om niet in jullie mooiste kledij te komen en goeie stapschoenen aan te doen. 

De bezoekdag zal duren tot ongeveer 18u.

Verder nog enkele praktische zaken: 

  • Het kampterrein is nogal moeilijk bereikbaar met de auto, daarom vragen we jullie om niet met de auto tot op het terrein te komen. Het terrein zelf heeft ook geen adres, we kunnen jullie wel de coördinaten geven 49°51’29,6” N & 005°21’02,6” E. Het ligt op wandelafstand van het dorp Grandvoir en we zullen ook genoeg pijlen en richtingswijzers ophangen in de buurt van het terrein en in de buurt van Grandvoir zodat jullie ons zeker vinden. 
  • Het is echter ook niet de bedoeling dat Grandvoir voor een dag in een parking verandert, daarom zouden we willen vragen dat jullie zoveel mogelijk carpoolen.
  • Wij zouden ook van jullie willen vragen om zoveel mogelijk jullie eigen kampeerstoelen en picknicktafels mee te nemen, wij hebben namelijk niet genoeg stoelen en banken op kamp om iedereen van een zitplaats te voorzien.