Late inschrijvingen bezoekdag

Aangezien er nog steeds inschrijvingen binnenkomen voor de bezoekdag met de vraag of het nog mogelijk is om in te schrijven, willen we jullie even geruststellen, deze (late) inschrijvingen zijn geen probleem en staan ondertussen ook allemaal al genoteerd. We zouden wel willen vragen aan wie nog wil inschrijven om dit vandaag(12/07) of ten laatste morgen(13/07) voor de middag te doen. Simpelweg door een mailtje te sturen naar thomas.renneboog@hotmail.com

Verder zijn er ook een paar vragen gekomen naar vegetarische alternatieven op de BBQ. Wij willen en zullen dit uiteraard voorzien, maar het zou handig zijn als de vegetariërs onder jullie Thomas even een seintje geven zodat we weten hoeveel we ongeveer moeten voorzien. 

Het begin -en einduur van de bezoekdag zijn ook een beetje gewijzigd. Jullie zijn welkom vanaf 12u30 op ons terrein en eten zullen jullie kunnen doen vanaf 13u. De bezoekdag zal ook een beetje later eindigen dan in mijn vorig mailtje aangekondigd, het zal duren tot ongeveer 18u. Hierdoor wordt het voor ons gemakkelijker om de bezoekdag de dag zelf voor te bereiden.

Als er nog vragen zijn aarzel dan niet om een mailtje te sturen.