mail bomen planten en familiedag

Beste ouders

Op zaterdag 18 november zal er een uitzonderlijke Chiro-activiteit plaatsvinden. We hebben de kans om samen samen met Gemeente Wetteren een bos te planten tijdens het Boomweekend georganiseerd in heel Vlaanderen. Als jeugdbeweging vinden wij dat natuurlijk een super idee aangezien we zelf het liefst spelen in de natuur. Maar nieuwe bomen en bos zijn ook goed voor onze gezondheid en die van het klimaat.

Wij gaan bomen planten van 13u tot 14u30. Het bomen planten gaat door in de Gereedstraat. We spreken af ter plekke, op het kaartje in bijlage kan je zien waar het exact doorgaat. Er zullen vlaggen van BOS+ staan, dus je kan het niet missen. Parkeren kan op de Kalkensteenweg. Meedoen is volledig gratis en voor alle helpers wordt er soep voorzien!

Graag een seintje naar de daan.wettinck@hotmail.com als je komt helpen!
Meer informatie over dit project kan je vinden op de website van gemeente Wetteren en op bosteller.be

Daarnaast willen we u alvast op de hoogte stellen van onze komende familiedag die zal plaatsvinden op zondag 26 november.
De leden worden zoals gewoonlijk om 14u verwacht maar we nodigen ook alle ouders, broers, zussen, oma's en opa's van harte uit om vanaf 16 uur langs te komen.
Het wordt een geweldige gelegenheid voor ouders om kennis te maken met de activiteiten die we normaal met de leden spelen. Bovendien kunt u na afloop genieten van een hapje, een drankje bereidt door de leden zelf en een gezellig samenzijn rondom het vuur.

Wij bieden ook frisdrank en pintjes aan, dit aan een heel schappelijk prijsje. 😉
Speelclubbers en rakwi's mogen om 17u opgehaald worden, maar mogen zeker ook langer blijven!

Om het voor ons wat overzichtelijk te houden zouden we jullie willen vragen om op voorhand een seintje te geven als jullie komen.
Dit kan door een mailtje te sturen naar daan.wettinck.@hotmail.com of via het nummer 0492889929. Gelieve dit te doen voor 23/11.

Hopelijk tot dan! 

Groetjes 

de leiding van Chiro Kwatrecht