mail chirogazetje

Dag allemaal!

Het chirojaar is ondertussen al rustig terug van start gegaan, en we mochten verschillende nieuwe gezichten ontmoeten afgelopen zondagen! Super leuk!
Daarnaast komen onze eerste evenementen eraan! We deelden deze zondag het boekje al uit aan sommige leden maar wie het nog niet kreeg kan het in deze mail in bijlage vinden. Neem zeker de activiteitenkalender door en zet de belangrijke datums in de agenda. 

In het boekje kan je ook andere informatie vinden over de activiteiten, het jaarthema, wat informatie over de leiding enzovoort.

We starten deze vrijdag (20/10) met dé feestdag van het jaar! Dag van de jeugdbeweging! Vrijdag gaat iedereen massaal naar school, of het werk ;), in zijn uniform van de jeugdbeweging. Haal dus zeker je chiro-uniform boven en toon dat je bij de leukste jeugdbeweging van het land hoort! 's Ochtends is iedereen ook welkom tussen 7u en 8u30 voor een gratis ontbijt op de markt van Wetteren, georganiseerd door de jeugdraad! Ook de leiding zal daar aanwezig zijn.

Zondag (22/10) gaan we verder met onze vriendjesdag, iedereen is welkom om een vriendje, vriendinnetje, broer, zus... mee te nemen naar de chiro en ze eens te laten zien hoe leuk de chiro is! Misschien overtuigen jullie wel iemand op Dag Van de Jeugdbeweging?

Verder is het op 4/11 onze halloweentocht. Hierdoor zal het op 5/11 geen chiro zijn! Schrijf je snel nog in indien dit nog niet gebeurd is! Inschrijven kan tot en met 24 oktober. Verdere informatie in het boekje in bijlage.

Als er vragen zijn, kunnen jullie steeds de leiding contacteren!

Vele groetjes, tot vrijdag en tot zondag! 

De leidingsploeg