Mail nieuw chirojaar

Dag allemaal! 

Na een mooie zomer met een supertof kamp en fantastisch tuinfeest zijn wij helemaal klaar om er terug in te vliegen! We zwaaiden Niels en Evelien uit en bedanken hun voor hun inzet de afgelopen jaren en verwelkomen enkele nieuwe gezichten in de leidingsploeg (wie dat worden, kom je heel snel te weten!)
Hierbij dus een mailtje met een overzicht hoe de start van het nieuwe chirojaar zal verlopen! 

- zondag 3 september: geen chiro! Wij zijn te vinden op Wetteren Kermis met een schmink- en spelletjesstandje! Kom zeker eens langs :)
- zondag 10 september: overgang voor alle huidige leden, doe zeker niet je mooiste kleren aan ;)
- zondag 17 september: startdag! Vanaf startdag zijn alle nieuwe leden welkom, breng dus zeker je broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, buren, vrienden en vriendinnetjes mee om eens te proeven van het chiroleven! Flyer in bijlage! 

- zondag 24 september: chirozondag in de nieuwe groepen!

- zondag 1 oktober: geen chiro! De leiding is op leidingsweekend om het nieuwe chirojaar te plannen.

Benieuwd naar wie je nieuwe leiding wordt? Iedereen kan de komende weken een bezoekje verwachten van zijn/haar nieuwe leiding. Wanneer de leiding langskomt kan het lidgeld betaald worden, kunnen de medische fiches aangevuld worden en staan we klaar om een antwoord te geven op al jullie vragen.

Omtrent het lidgeld geven we graag ook nu al een woordje extra uitleg. Aangezien Chirojeugd Vlaanderen hun aansluitingskost heeft verhoogd, dit is het bedrag dat wij per lid aan Chirojeugd Vlaanderen betalen om een lid aan te sluiten en te verzekeren, zijn wij ook genoodzaakt om ons lidgeld te verhogen.

Vanaf nu bedraagt het lidgeld 25 euro per lid per jaar. 

Chirojeugd Vlaanderen heeft echter ook een sociaal tarief ingevoerd voor leden en leiding die het financieel moeilijker hebben. Voor die leden hoeven we niet de volledige aansluitingskost te betalen. Graag trekken wij dit dan ook door in ons lidgeld. Voor leden met het sociaal tarief vragen we 15 euro lidgeld per jaar. 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen naar de chiro kan komen, lidgeld mag zeker geen hinderpaal zijn. Maakt u graag gebruik van het sociaal tarief of bekijken we nog een andere regeling? Laat ons gerust iets weten, spreek de leiding op huisbezoek zeker aan. 

Als laatste kondigen we graag ook ons eerste evenement aan dit jaar! Op 4 november vindt opnieuw onze halloweentocht plaats! Hou deze avond zeker vrij, meer informatie komt er heel snel aan!

Vele groetjes en tot snel!

De leiding