mail planning einde chirojaar

Dag allemaal

Voor we het chirojaar kunnen afsluiten met een fantastisch kamp staat er voor de leiding (en sommige leden) nog een minder leuke periode op de planning: de examens. Om voor de leden toch nog zoveel mogelijk chirozondagen te voorzien werd er op zoek gegaan naar een hele hoop vervangleiding voor de komende periode. Oud-leiding, aspi's en vrienden van de chiro nemen onze taak eventjes (gedeeltelijk) over en zullen ongetwijfeld voor enkele superactiviteiten zorgen! 

Concreet betekent dit dat de chiro gewoon doorgaat (ook nu zondag 28/05!) tot en met 9 juli.
Op 16 juli zal het GEEN chiro zijn omwille van de voorbereidingen voor het kamp. 

Van donderdag 20 juli tot zaterdag 29 juli gaan wij op kamp! Inschrijven hiervoor kan nog tot zondag 11 juni. (de kampbrief zit nog eens in bijlage)

! Belangrijk: op zondag 23 juli is het BEZOEKDAG: iedereen is dan welkom op onze kampplaats voor een lekkere BBQ en om eens een kijkje te nemen hoe het er aan toe gaat op kamp. Informatie over inschrijven komt er snel aan, maar zet deze datum alvast in je agenda.

Tussen het kamp en tuinfeest nemen wij even een pauze. 30 juli en 6 augustus is het GEEN chiro. Ons jaarlijks tuinfeest vindt plaats op 12 en 13 augustus! Na een spetterende feesteditie vorig jaar maken we er opnieuw een weekend van. Hopelijk kunnen we jullie allemaal eens zien passeren! Meer informatie volgt!

Even op een rijtje:

  • Gewone chirozondagen van 28/05 tot en met 9/07
  • Kamp van 20/07 tot en met 29/07 (bezoekdag op 23/07)
  • Geen chiro op 16/07, 30/07 en 6/08
  • Tuinfeest op 12/08 en 13/08

Vele chirogroetjes

De leidingsploeg