Mail planning SPEELCLUB

Dag lieve Speelclubbertjes en ouders,

 

Donderdag zijn we alweer in de maand december beland… de maand van Kerst & Nieuw. Dit willen we natuurlijk ook graag met onze Speelclubbers vieren! Daarom organiseren we vrijdag 16/12/2022 van 17u tot 20u30 een heus speelclubkerstfeestje!!! Hierbij voorzien wij ook een aperitiefje, hoofgerecht en dessert. Daarnaast vullen we de avond met dansen, zingen, knutselen… kortom zeer veel fun. Kerst is natuurlijk het leukst met een cadeautje, daarom vragen we dat iedereen een cadeautje voorziet (max. 5 euro, iets dat voor iedereen past!) voor een fantastische Secret Santa!

 

Vergeet niet je beste kerstoutfit en 7 euro, hiervoor krijgen de kinderen hapjes, drankjes, hoofgerecht en dessert. Het cadeautje pak je ingepakt mee.

Graag inschrijven door een sms’je/mailtje te sturen naar ons, zo weten we hoeveel eten we moeten voorzien.

Zondag 18/12 zal het dan GEEN chiro zijn voor de speelclub.

 

Ondertussen is het ook alweer een tijdje geleden maar bij deze de planning voor komende weken:

 

27/11/2022: WK-koorts

Het WK voetbal is daar en natuurlijk supporteren we allemaal voor onze Rode Duivels! Vandaag  spelen we dus “Wie wordt wereldkampioen?”. Haal je beste Rode Duivels-outfit alvast maar boven!

04/12/2022: Hij komt, hij komt 

De Sint komt vandaag voorbij op de Chiro en dat laten we niet onopgemerkt voorbijgaan! Wij zijn alvast heel benieuwd of jullie braaf zijn geweest dit jaar... We verwelkomen Hem met leuke liedjes en mooie tekeningen en wie weet, krijgen jullie ook wel iets van hem?

P.S. De Sint is heel milieubewust: vergeet geen eigen doosje mee te pakken om al dit lekkers in te steken!

11/12/2022: Alle kleuren van de regenboog 

Vandaag draait alles rond kleur en muziek. Haal je dansschoenen, beste stem en grote creativiteit maar al uit de kast!         Wat is jullie voorspelling ondertussen in verband met het WK?

16/12/2022: Christmasparty!

             Zie begin mail

25/12/2022Vandaag spijtig genoeg geen Chiro, maar wij wensen jullie een zalige Kerst!!! 

01/01/2023: Vandaag spijtig genoeg geen Chiro, maar wij hopen dat jullie een fantastische start van het nieuwe jaar hebben gehad, wij kijken alvast uit naar een jaar vol chiroplezier!!! 

 

Rond het begin van het jaar proberen wij een nieuwe planning door te sturen!

 

Tot zondag

Jullie leiding

Stien & Evelien

 

0491/90.69.98 - stien.wettinck@scarlet.be

0496/25.01.13 – evelien.coppens2002@gmail.com