Mail vriendjesdag (23/10), Dag van de jeugdbeweging en lidgeld

Dag ouders en leden,

Op zondag 23/10 organiseren we onze jaarlijkse vriendjesdag op de chiro. Iedereen wordt aangemoedigd om een vriendje of vriendinnetje of meerdere mee te nemen naar de chiro. 
 
Vrijdag 21 oktober is het dag van de jeugdbeweging. Dit wil zeggen: allemaal in je chiro uniform naar school! Ook is er zoals elk jaar een ontbijt op de markt georganiseerd door de jeugdraad van Wetteren. Het ontbijt zal plaatsvinden tussen 7u en 8u30 op de markt van wetteren. Iedereen is welkom, wij als leiding gaan daar zeker ook bij zijn.  Zien we jullie daar?
 
Wij hebben ook opgemerkt dat er nog veel leden hun lidgeld nog niet betaald hebben. Zou het mogelijk zijn om zo snel mogelijk 20 euro over te schrijven naar BE85 7372 2605 4806 met als mededeling 'Naam lid + Groep' indien jullie nog geen lidgeld betaald hebben? Het is ook mogelijk om dit cash af te geven aan ons op een zondag.
 
Groetjes,
De leidingsploeg
 
(Dit bericht werd ook gemaild naar alle ingeschreven leden. Geen mailtje ontvangen? Schrijf jezelf zeker in op onze maillinglijst op de website!)