Nieuwe Uren Chiro

Dag allemaal

Er is EINDELIJK goed nieuws voor de +12 jarigen!! Ze hebben er zo lang op gewacht.

Vanaf volgende week zondag, 7 februari gaan we terug van start met fysieke Chiromomenten ook voor de groepen plus 12 jaar.

Natuurlijk brengt dit voor ons wat voorbereidend werk met zich mee om dit allemaal volgens de regels te kunnen laten verlopen.

Daarom zouden we vanaf zondag voor speelclub en rakwi terug Chiro geven in de voormiddag, van 10u tot 13u.

En de tito’s en oudsten komen dan van 14u tot 18u naar de Chiro. Zo proberen we ten allen tijde de bubbels op ons plein te beperken zodat deze goed gescheiden kunnen blijven.

Bij het ophalen en brengen van de kinderen vragen we om steeds een mondmasker te dragen en zo veel mogelijk in de auto te blijven zitten.

Wij als leiding dragen ook steeds een mondmasker. De leden +12 jaar zullen tijdens de activiteiten ook steeds hun mondmasker aan houden.

Wij organiseren voor alle groepen zo veel mogelijk activiteiten buiten en voor de groepen +12 jaar zullen alle activiteiten buiten doorgaan. Voorzie dus warme kledij en zeker een jas die tegen de regen kan.

Aangezien de verschillende bubbels maar uit 10 leden mogen bestaan is het voor ons heel belangrijk dat we een duidelijk beeld krijgen van wie de komende weken naar de Chiro zal komen. Zo hebben wij het aantal bubbels per groep nodig om onze leiding goed te verdelen en het plein op te splitsen.

Daarom vragen we jullie om op deze mail te antwoorden naar lottevangoethem@hotmail.be of inschrijven via hier

als jouw kind(eren) de komende weken voor de Chiro zouden kiezen als hobby.

Omdat we de veiligheid voor alle kinderen en ook voor ons willen garanderen willen we vragen om enkel voor de Chiro te kiezen of 1 andere hobby.

Wij kijken er al naar uit om jullie terug te zien en samen te ravotten.

Groetjes

De Leiding